Nieuwe parkeerapp Instapark zonder abonnement…

Parkeren met een Tikkie kan vanaf nu met Instapark. Je kunt de nieuwe parkeerapp direct na installatie gebruiken, er is geen registratie nodig en je betaalt altijd het exacte bedrag.

Voorheen moest je altijd vooraf online registreren en een account aanmaken bij de verschillende parkeerapps, maar met Instapark is dat verleden tijd.

Hoe werkt het precies?

Instapark werkt heel eenvoudig. Eerst download je de app in de app store. De app is anoniem, je hoeft geen account aan te maken en je niet te registreren. Parkeer je auto en kies de juiste parkeerzone op Instapark. Bepaal de parkeerduur en betaal met een Tikkie. Ben je eerder terug bij de auto dan regel je een refund en staat het overige bedrag direct op je rekening. Ben je later terug, dan krijg je een berichtje en verleng je de parkeertijd vanaf je smartphone, waar je ook bent.

Instapark speelt met deze service in op een behoefte aan efficiënt, zorgeloos en veilig parkeren. Je weet precies wat de parkeeractie kost en de app bewaart al je parkeerfacturen. Je betaalt nooit teveel.

De transactiekosten bedragen €0,15 per parkeeractie wat voordeliger is in vergelijking tot andere parkeerapps.

Je kunt de app downloaden voor Apple en Android.