Op Keuzevrijbijmij.nl is iedereen welkom…

Keuzevrijbijmij.nl ging eind april 2021 van start. Op de website vind je zorgverleners, scholen, winkels en andere bedrijven waar iedereen altijd welkom is, los van een Coronatest of QR-code.

Op de website kunnen bijvoorbeeld mensen die door een beperking geen mondkapje kunnen dragen aanbieders vinden waar zij welkom zijn en zich niet hoeven te verantwoorden voor het niet dragen van een mondkapje.

De website is ontstaan als reactie op de tweedeling die dreigt in de samenleving, waarbij ‘ongevaccineerden’ of mensen die zich niet laten testen geen toegang meer krijgen tot winkels, festivals, culturele instellingen, sportwedstrijden, vliegtuigen en restaurants.

Een groeiend aantal mensen is door alle coronamaatregelen inmiddels op zoek naar alternatieve mogelijkheden waar zij nog wel terecht kunnen. Niet geheel onnodig in een samenleving die steeds meer beperkt wordt door de corona-maatregelen.

Keuzevrijbijmij.nl vecht niet tegen de maatregelen en ze zeggen niet dat vaccins slecht zijn. Zij laten iedereen vrij in zijn of haar keuze en willen met de website een samenleving bevorderen die is gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creatie.

Inmiddels hebben zich al duizenden aanbieders aangemeld op de website en het doel van de initiatiefnemers is om voor het einde van het jaar zo’n 100.000 deelnemers te verbinden aan hun platform.

Er zal van de aanbieders op de website een maandelijkse bijdrage worden gevraagd, de afnemers kunnen gratis deelnemen.