Twee linkerhanden? De Klusbakfiets is misschien de oplossing…

Kom je niet aan klussen toe of heb je gewoon twee linkerhanden? Dan is er nu de mogelijkheid om je klus uit te besteden aan de klusbakfiets.nl.

Handig

Van Isolatiewerk tot schilderen, lampen ophangen, laminaat leggen, behangen, plinten zetten, tuinieren, dakgoten reinigen, kitranden verwijderen, kitten: je kunt de Klusbakfiets voor allerlei klusjes in en rondom het huis in zetten.

Hoe werkt het?

Op de website deklusbakfiets.nl kun je eenvoudig vrijblijvend je klus aanmelden waarna deze beoordeelt wordt. Eventueel ontvang je per mail extra vragen of wordt er om foto’s gevraagd.
Vervolgens wordt je klus binnen twee weken ingepland bij één van de klussers in het land.

De kosten bedragen € 35,= per uur exclusief btw. Indien de betreffende klusser tijdens de klus extra materialen nodig heeft dan betaal je extra voor de tijd om het materiaal te kopen en natuurlijk voor het benodigde materiaal.

Betrokken klussers

Doordat de klussers uitsluitend als ZZP’ers (Zelfstandigen Zonder Personeel) werken is hun betrokkenheid bij het werk zeer groot. De tevredenheid van de klanten staat voorop. Tevens maken de klussers gebruik van bakfietsen, dus met de duurzaamheid zit het ook wel goed.

Voor meer informatie of het geven van een opdracht kun je terecht op deklusbakfiets.nl